Lidt om mig selv

Mit navn er Leif Buster Hansen, årgang 1951, og altså pensionist.

Jeg har en stor interesse i at arrangere og tilrettelægge rejser, og er startet på dette for mange år siden, i mit arbejde som pædagog i fritids- og ungdomsklubber, for børn og unge. Senere er det så blevet til ferierejser for voksne.

Det startede for alvor i 2000, hvor vi var en flok venner, der skulle til en 50 års fødselsdag ved en fælles ven i Manchester, England. Rejsen dertil arrangerede jeg og vi fyldte bussen op med andre interesserede og koblede London på programmet. Fin tur. Og på vejen hjem spurgte nogle af deltagerne om ikke jeg kunne arrangere en tur til Skotland, og så var jeg i gang med en tradition, som hver andet år har bragt en række glade mennesker på en 13-14 dages tur til bl.a. Skotland, Irland, Jersey, Wales, Cornwall og England.

Disse rejser har siden 2006 været suppleret med kortere rejser (4-6 dage) til Østrig, Tyskland, Belgien, Holland, Polen osv. samt Danmark, ofte i forbindelse med en ølfestival, og i samarbejde med Danske Ølentusiaster.​​

Fælles for alle rejserne er, at der er tale om non-profit rejser.

Jeg tjener ikke på det, men deltager dog selv gratis på de forskellige rejser, som rejseleder og tovholder. Jeg gør det alene fordi det er min store interesse, - ligesom andre samler frimærker eller spiller golf.

Fælles for rejserne er også, at der er god stemning i bussen og på hele rejsen i øvrigt. Ingen, der ikke ønsker det, er overladt til sig selv. Der er god plads, og tid, til hygge og hyggeligt samvær.

Du skulle prøve det.

Gode hilsner fra
Leif Buster Hansen.​​​